Mooi Jewels

Share Post:

Nieuwste woontrends 2023

Aan de slag met je interieur?
De 4 nieuwste woontrends van 2023 op een rijtje!

Trends komen en trends gaan. Zo ook op het gebied van interieur. Wil jij een hele nieuwe stijl doorvoeren in je interieur of ben je op zoek naar leuke accessoires om op een eenvoudige manier je interieur aan te passen? Lees dan gauw meer over de nieuwste woontrends van 2023. Zo weet je zeker dat je nog lange tijd geniet van je accessoires en niet compleet de plank misslaat.

Nieuwste woontrend 2023: Beige, beige en nog eens beige

Beige is een neutrale kleur met weinig contrast. De kleur zorgt voor eenvoud en rust. Ben jij toe aan wat ontspanning en ben je gek op een kalmerend en zacht interieur? Dan is de beige woontrend absoluut iets voor jou. Hoewel beige meubels of accessoires al jaren populair zijn, kan het in 2023 niet beige genoeg zijn. Meubels, een neutrale kleur op de muur, beige raambekleding en accessoires in aardetinten worden in 2023 allemaal met elkaar gecombineerd. Het mag en kan allemaal! Ook zien we nog steeds dat gouden en houten accessoires goed bij deze nieuwste woontrend van 2023 passen. Leuke producten die passen bij deze woontrend 2023 zijn deze neutrale wandhanger en de ‘Blush kandelaar’. En hoe mooi zijn de neutrale kaarsen?

Een kleurrijk interieur

 Ben jij eigenlijk wel een beetje klaar met alle neutrale kleuren? Gooi je interieur om en kies voor een kleurrijk interieur! Een nieuwe woontrend in 2023 is het combineren van verschillende kleuren. Een verscheidenheid aan kleuren voegt energie en leven toe aan je woning, het maakt je huis vrolijker én het is een mooie manier om jezelf uit te drukken. Verf een muur in een pittig kleurtje of voeg diverse kleurrijke accessoires toe aan de ruimte. Zorg dat het niet te hysterisch wordt door je aan de 60-30-10 regel te houden. Eén kleur (primaire kleur) gebruik je voor 60% in de ruimte, een secundaire kleur 30% en een accentkleur 10%. Deze kleuren kunnen in elkaar overlopen of juist met elkaar in contrast staan.

Organische vormen

Niet de nieuwste woontrend maar wel heel populair, is een interieur met veel organische vormen. Afgeronde meubels zoals tafels in bijzondere vormen, minimalistische kunstwerken, organische accessoires en ronde vloerkleden zijn daar voorbeelden van. De organische vormen zijn geïnspireerd op vormen uit de natuur, waardoor het zo gewaardeerd wordt. Het straalt daarnaast rust en warmte uit. Het leuke van alles, is dat je allerlei organische meubels en accessoires met elkaar kan combineren zonder dat het hysterisch wordt. Een organisch interieur laat de ruimte zelfs groter lijken! Leuke accessoires die bij deze woontrend van 2023 passen, zijn dit vloerkleedje, een parelmoeren opbergdoosje en deze gouden kaarthouder.

Japandi: dé woontrend van 2023

Last but not least: de Japandi woonstijl. We zien de Japandi-stijl al een tijdje opbloeien, maar ook in 2023 is het nog dé trend. Japandi is een combinatie van twee interieurstijlen: de Japanse en Scandinavische woonstijlen. Het is minimalistisch, warm, rustgevend en daarnaast functioneel. Combineer bijvoorbeeld natuurlijke tinten met duurzame houten accessoires. Voeg hier Scandinavische accessoires en zachte materialen aan toe en het plaatje is compleet.

Een nieuw interieur in 2023?

Wil jij aan de slag gaan met je interieur in 2023 en kan je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van nieuwe accessoires? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor je klaar! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Geef een mooi cadeaupakket met accessoires of een cadeaubon van MOOI! Jewels cadeau.

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke