Mooi Jewels

Naamarmbandje | Armband met gekleurde letter(s)

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeautje voor jezelf of een ander? Dan is deze naamarmband met letters zeker een aanrader! Dit naamarmbandje met gekleurde kralen is volledig te personaliseren naar wens. Zo krijg je een bijzonder naamsieraad met bijvoorbeeld de initialen of naam van je kindje, je partner, jezelf of een andere dierbare.

Het naamarmbandje samenstellen

Dit naamarmbandje stel je eenvoudig samen.
Doordat de gekleurde kralen over een goudkleurige letter beschikken, zijn de Miyuki Beads ook goudkleurig. Het gepersonaliseerde armbandje kan één tot en met zes letters bevatten. Selecteer het gewenste aantal letters en voeg het armsieraad met letter(s) toe aan je winkelmandje.
Geef bij de opmerkingen aan welke letter(s) en welke kleuren letterkralen je graag wil laten verwerken in het naamsieraad.
Kies je voor initialen in plaats van voor een naam? Dan doen wij een gouden kraaltje tussen de letters zodat het duidelijk is dat het verschillende letters zijn en het niet om een naam gaat.

Goed om te weten over de armband met letters

Stel je een speciale armband met letters samen om cadeau te geven aan jezelf of een dierbare?
Dan is het goed om te weten dat hij over zowel een slotje als een verlengkettinkje beschikt. Je kan het armbandje dus eenvoudig verstellen tot de juiste maat van 16 tot 19 cm. Moet het naamarmbandje korter of juist langer dan dit zijn? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. De levertijd van naamsieraden is +- 3 werkdagen.

Productspecificaties:

✓ Productsoort: armband met letter(s), naamarmband met kralen, gepersonaliseerd armbandje

✓ Merk: MOOI! Jewels.

✓ Maat: 16 – 19 cm.

✓ Materiaal: glaskraaltjes.

✓ Kleur: goudkleurig.

 14,99 17,50

Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke