Mooi Jewels

Share Post:

5x de leukste brievenbuscadeautjes

Een brievenbus cadeau voor iedere gelegenheid

Iedereen verdient weleens een cadeautje. Misschien ben je wel op zoek naar een uniek presentje voor een verjaardag, een kraamcadeau of misschien wil je iemand zomaar iets leuks opsturen. Of wie weet komt de Kerst eraan en wil je dierbaren of relaties een leuk en niet al te duur geschenk sturen. In al deze gevallen is een brievenbuscadeautje een ideale uitkomst. Waarom een brievenbuscadeautje het perfecte presentje is? We vertellen je het in deze blog. Ook zetten we de allerleukste brievenbuscadeautjes voor je op een rijtje.

Waarom is een brievenbuscadeautje zo populair?

De laatste jaren is de populariteit van brievenbuscadeaus enorm gestegen. Tijdens de pandemie wilden we elkaar een hart onder de riem steken, er tóch een beetje bij zijn als iemand jarig was en we stuurden vaker zomaar iets leuks naar vrienden, familieleden, kennissen en zelfs klanten. Het is niet zo gek dat een brievenbuscadeautje populair is. Een brievenbuscadeautje:

  • Is relatief goedkoop: de producten kunnen goedkoop zijn en het verzenden van een brievenbuscadeautje is een stuk goedkoper dan een pakketje.

  • Is veelzijdig: er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van brievenbuscadeautjes. Een paar sokken, een aantal overheerlijke brownies, een leuk setje kaarsen; alles kan!
     
  • Is laagdrempelig: een brievenbus cadeau is binnen no-time uitgezocht en verstuurd. En de ontvanger hoeft er niet eens voor thuis te zijn. Ideaal!

  • Is milieuvriendelijk: omdat brievenbuscadeautjes vaak kleiner en lichter zijn, dragen ze meestal bij aan minder milieubelasting in vergelijking met grotere geschenken. Bovendien kan de verpakking vaak worden gerecycled.

  • Zorgt voor tijdsbesparing: Het online bestellen en versturen van brievenbuscadeautjes kan veel tijd besparen, vooral voor mensen met een drukke agenda. Er is geen noodzaak om naar een winkel te gaan en het cadeau zelf te verpakken.

  • Is persoonlijk: oké, het daadwerkelijk geven van een cadeau is natuurlijk een stuk persoonlijker. Maar is dit in jouw geval onmogelijk? Dan is een brievenbuscadeautje alsnog heel persoonlijk. Veel webshops, waaronder wijzelf, maken er namelijk een feestje van om het cadeautje uit te pakken. Alle brievenbuscadeautjes worden mooi verpakt en vaak wordt er een persoonlijk, handgeschreven kaartje bijgevoegd.

Wanneer geef je een brievenbus cadeau?

Er zijn verschillende gelegenheden waar een cadeautje bij past. Je kan iemand, ook jezelf, zomaar een leuk presentje opsturen. Gewoon omdat je aan hem of haar denkt en spontaan iets leuks wilt doen. Maar je kan ook een brievenbus cadeau opsturen omdat je iemand beterschap of sterkte wilt wensen, iemand verloofd, zwanger of getrouwd is, als iemand gaat verhuizen of om een hele andere reden. Ook tijdens speciale dagen en feestdagen worden vaak brievenbuscadeaus verstuurd. Bijvoorbeeld tijdens Valentijnsdag, Vaderdag, Moederdag, Pasen, Sinterklaas of de Kerst.

Een brievenbus cadeau als relatiegeschenk

Wist je dat een brievenbuscadeau een perfect relatiegeschenk is? Ben jij een ondernemer en wil jij je klanten een tof relatiegeschenk geven? Of heb jij collega’s aan wie jij wilt laten blijken dat je hen dankbaar bent voor hun inzet? Een brievenbuscadeautje is een eenvoudige manier om zakenrelaties te verrassen. En dat voor een relatief laag bedrag! Wil je de brievenbuscadeaus van MOOI! Jewels zakelijk bestellen of wil je meer weten over zakelijk bestellen over het algemeen? Stel gerust al je vragen!

Meer over zakelijk bestellen bij MOOI! Jewels

De leukste brievenbus cadeaus op een rijtje
Uiteraard zijn er bij MOOI! Jewels ook veel leuke, samengestelde brievenbuspakketjes verkrijgbaar voor diverse gelegenheden. Bekijk hieronder een selectie van onze favoriete, samengestelde pakketjes.

Brievenbuscadeautje Baby Beertje

Is er een baby op komst, ga je al op kraamvisite of wil je kersverse ouders in de eerste periode verrassen met een uniek en schattig kraamcadeautje? Dan is het brievenbus cadeau genaamd “Baby Beertje” een absolute aanrader. Dit pakketje is erg leuk omdat er een heel schattig teddy beer speendoekje in zit, maar ook omdat er een setje van Naïf en drie hydrofiele doeken in zitten. En geloof ons: ouders hebben nóóit genoeg hydrofiele doeken.

Brievenbus cadeau Lieve Thee

Lieve Thee” is een ontzettend leuk geschenk voor iedere gelegenheid. Om iemand een ontspannen avondje te bezorgen, als verjaardagscadeautje, als relatiegeschenk, om iemand beterschap te wensen of zomaar. De kaarsjes zorgen voor intiem en sfeervol licht, het amberblokje zorgt voor een heerlijke huisgeur en de lieve thee… die drink je natuurlijk in ontspannen sfeer op. Een kleedje, boekje of je favoriete serie erbij en het plaatje is compleet.

Liefde Zaaien

Wil je iemand wat liefde sturen? Dan is het “Liefde Zaaien” pakketje een onwijs leuk cadeautje. In dit pakketje zitten drie soorten zaden. Namelijk zaadjes voor vlambloemen, anjelieren en roze cosmea. Het perfecte voorjaarsgeschenk!

Schaaltje met maansteenhanger

Een maansteenhanger brengt de emoties van iemand in balans en werkt kalmerend. Wil jij iemand een hart onder de riem steken en er voor diegene zijn in moeilijke tijden? Dan is dit handgemaakte schaaltje uit Indonesië met amberblokje en maansteenhanger het perfecte brievenbuscadeautje. Natuurlijk is dit setje ook erg leuk om te geven in andere situaties.

Brievenbus geschenk Bloemetjes voor jou

Vlot, vrolijk en kleurrijk: dat is dit brievenbuscadeautje van MOOI! Jewels. Een erg leuk setje om te geven als er iets te vieren valt! Er zitten vier vrolijke kaarsen van Rustik Lys in, een duurzame, handgemaakte en satijnen sleutelhanger met bloemenprint van N’Atelier en een buisje met droogbloemen van Sunny Lifestyle. Een vrolijker brievenbuspakketje is eigenlijk niet te vinden.

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke