Mooi Jewels

Share Post:

Zakelijk kerstpakket samenstellen met MOOI! Jewels

De allerleukste zakelijke kerstgeschenken op een rijtje!

Je hebt het misschien nog niet in de gaten, maar de feestdagen staan alweer voor de deur. Voor veel mensen een periode waarin ze hun dierbaren leuke cadeautjes geven, maar ook voor ondernemers is het weer de hoogste tijd om hun zakenrelaties te verrassen met een origineel relatiegeschenk. Wil jij je personeel, klanten, collega’s of andere relaties in het zonnetje te zetten, bedanken voor het afgelopen jaar en fijne dagen te wensen? Maar heb je geen idee hoe je een origineel, duurzaam én leuk kerstpakket kan samenstellen? Wij helpen je!

Kerstpakket samenstellen met MOOI! Jewels

Samen met ons kan je een passend kerstpakket samenstellen voor jouw zakenrelaties. Je laat je waardering blijken door een tof kerstgeschenk te geven, maar ook help je direct andere (Nederlandse) ondernemers én promoot je je eigen onderneming. Het kan echter lastig zijn om het perfecte kerstgeschenk te vinden voor jouw personeel. Daarom helpen wij heel graag! Je kan bij MOOI! Jewels niet alleen particulier maar ook zakelijk bestellen. Wil jij een kerstpakketje met woonaccessoires aan je zakenrelaties geven? Of wil je een prachtig setje met handgemaakte sieraden geven? Alles kan! Samen gaan we op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor de Kerst.

De populairste producten als kerstgeschenk

Een uniek kerstgeschenk geven is natuurlijk hartstikke leuk. Maar wat zijn de populairste producten om te geven rond de Kerst? De verzorgingsproducten van onder andere Azur zijn ontzettend in trek, maar ook de (Rustik Lys) kaarsen doen het heel goed in een kerstpakket. Wil je dat jouw relatie even lekker kan ontspannen? Dan zijn badzout van My PaperStation [MO1] en dit lieve theepakketje absolute aanraders. Je kan er ook voor kiezen om handgemaakte chocolade en Sisi mokken toe te voegen aan je kerstpakket.

Gepersonaliseerde sieraden

Wat ook erg leuk is om te geven als origineel relatiegeschenk, zijn gepersonaliseerde sieraden. Dit is natuurlijk leuk als kerstgeschenk, maar ook op andere momenten is het leuk om gepersonaliseerde sieraden te geven. Erg populair zijn de armbandjes met naam, een ketting met naam en moeder-dochter armbandjes. Ook de volgende sieraden doen het heel goed als Kerstgeschenk of origineel relatiegeschenk:

Brievenbuscadeautjes en woondecoratiesetjes

Een brievenbuscadeautje is ook altijd leuk om te geven als origineel relatiegeschenk. Kies er een die je leuk vindt, laat ons weten waar het naartoe moet en of je een handgeschreven kaartje wilt toevoegen. Je hoeft zelf nergens naar om te kijken, wij regelen het! Wil je een kant-en-klare set met woondecoratie? Dan zijn de “MOOI!s op tafel” setjes perfect om te geven als kerstgeschenk. Je hoeft geen kerstpakket samen te stellen; je kiest eenvoudig het gewenste setje en wij versturen het voor je. Kind kan de was doen!

Andere ondernemers steunen

De producten van MOOI! Jewels zijn zo duurzaam mogelijk en grotendeels met de hand gemaakt. Kies je voor zakelijk bestellen en stel je samen met ons een passend, gepersonaliseerd kerstpakketje samen? Dan maak je niet alleen de ontvanger en jezelf blij, maar ook andere ondernemers! Hoe goed voelt dat?

Relatiegeschenk nodig voor andere momenten?

Wil jij geen kerstgeschenk geven, maar misschien wel medewerkers, collega’s, klanten of leveranciers verrassen met een mooi en origineel relatiegeschenk? Bijvoorbeeld tijdens Valentijnsdag, Pasen, een verjaardag of gewoon zomaar? Ook dan helpen we je graag met het samenstellen van een leuk pakketje! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we helpen je heel graag.

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke