Mooi Jewels

Share Post:

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting?

Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn, bijvoorbeeld de eerste letter van de naam van je partner of kind. Maar het kunnen ook de initialen of de volledige naam van een dierbare of jezelf zijn. Een ketting met letter(s) of ketting met naam is ontzettend bijzonder. Als cadeautje voor jezelf, maar ook voor een ander. Het is namelijk een uniek en duurzaam cadeautje waar iemand jarenlang van geniet. Je geeft als het ware een tastbare herinnering, een stukje persoonlijkheid. En wat is er nou mooier dan dat om te geven aan iemand waar je om geeft?

Wanneer geef je een ketting met letters?

Er zijn erg veel leuke en bijzondere gelegenheden waarbij je een ketting met initialen, een letter of een naam kan geven. Geef bijvoorbeeld spontaan een ketting met letters aan jezelf of je beste vriendin, verras je moeder met een naamketting tijdens Moederdag (een liefdevol gebaar!) of geef tijdens Valentijnsdag je partner een gepersonaliseerde ketting als romantisch geschenk. Natuurlijk is een ketting met letter, initialen of volledige naam ook erg leuk om te geven tijdens een verjaardag of als kraamcadeau. Hoe leuk is het als een dierbare een kindje heeft gekregen en je een naamketting geeft? Of een ketting met de initialen van de baby?

Dit te gekke cadeau wordt hoe dan ook gekoesterd voor het leven! De gepersonaliseerde kettingen zijn namelijk handgemaakt van zilver- of goudkleurig RVS en gaan heel lang mee. De naamketting of letterketting kan eindeloos worden gedragen, maar ook kan hij een mooi plekje in huis krijgen als pronkstuk.

Onze gepersonaliseerde kettingen

De gepersonaliseerde kettingen van MOOI! Jewels zijn allemaal met de hand gemaakt en vervaardigd uit duurzame en hoogwaardige materialen. Ze zijn verkrijgbaar in het goud en zilver en drukken liefde, vriendschap en waardering uit waardoor ze geschikt zijn om te geven tijdens allerlei bijzondere momenten. Je vindt bij ons een ketting met letter, maar ook een ketting met 2 letters, een ketting met een vierkante letter of ronde letter of een variant met 3 letters.

Liever een ander gepersonaliseerd sieraad geven, zoals een armband met naam? Ook deze hebben we op voorraad. Vergeet ook onze andere sieraden niet te bekijken. Ga direct naar:

Staat jouw favoriete ketting met naam er niet tussen?

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van gepersonaliseerde sieraden. We hebben er een aantal op de website staan, maar uiteraard is er nog veel mogelijk dan dat! Je kan kiezen uit de vorm letter (rond, vierkant, of in de vorm van de letter zelf), goud of zilver en het aantal letters. Wijken jouw wensen af van wat er op de website staat, wees dan niet teleurgesteld maar neem eenvoudig contact met ons op via WhatsApp. We kijken graag naar de mogelijkheden en passen onze handgemaakte gepersonaliseerde kettingen zodat ze helemaal naar wens zijn.

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Sieraden met naam

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef sieraden met naam! Gepersonaliseerde sieraden zijn dé trend van het moment. Of het nu gaat om een ketting

Lees verder »

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke