Mooi Jewels

Share Post:

5x het leukste valentijnscadeau voor haar

Doe inspiratie op voor unieke cadeaus voor valentijnsdag!

Valentijnsdag 2024 staat weer voor de deur. De hoogste tijd dus om op zoek te gaan naar een uniek en liefdevol valentijnscadeau voor haar! Bloemen zijn natuurlijk altijd goed om te geven, maar met Valentijn mag het wel iets origineler dan dat. Schrijf een romantisch gedicht, maak een fotoalbum met alle mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt of kook een overheerlijke maaltijd voor haar. Waar je een vrouw ook al-tijd blij mee maakt? Met een mooi sieraad! Wat dacht je van een gepersonaliseerde armband, gepersonaliseerde ketting of sieraden met hartjes? In deze blog zetten we 5 originele Valentijns geschenken voor je op een rijtje.

1.    Geef een geurtje als uniek valentijnscadeau

We horen je al hardop zeggen… Een geurtje is toch helemaal niet origineel?! Nee, een geurtje is niet origineel als je haar favoriete geurtje keer op keer geeft. Maar als jouw vriendin of vrouw gek is op parfum, dan is een parfumabonnement wél heel leuk en origineel! Geef bijvoorbeeld 3 of 6 maanden Parfumado aan haar cadeau waarbij jij een aantal geuren voor haar uitkiest. Ze kan zelf een aantal geurtjes uitkiezen en de komende maanden verschillende varianten uitproberen. Hoe leuk en uniek is dat?!

2.    Gepersonaliseerde sieraden

Gepersonaliseerde sieraden doen het altijd goed. Een gepersonaliseerde armband of gepersonaliseerde ketting is eigenlijk een tastbare herinnering! Geef een armband of ketting met haar naam, jullie initialen of bijvoorbeeld met jullie (trouw)datum. Een gepersonaliseerd sieraad zoals een armband met naam of ketting met initialen is ook erg leuk om te geven als Valentijnsdag cadeau als jullie kinderen hebben. Geef een setje met al jullie namen of verwerk alle eerste letters van iedere naam in één sieraad. Als ze niet ontroerd raakt van dit bijzondere valentijnsdagcadeau… Dan weten wij het ook niet meer. Misschien ook fijn om te weten: alle gepersonaliseerde sieraden van MOOI! Jewels worden met de hand gemaakt van duurzame materialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent sieraden personaliseren? Neem gerust contact met ons op zodat we de perfecte persoonlijke armband of persoonlijke ketting voor je kunnen maken.

3.    Geef een persoonlijk kunstwerk cadeau

Jouw grote liefde verdient een groots gebaar! En een groots gebaar hoeft echt niet veel geld te kosten. Verras haar bijvoorbeeld met een gepersonaliseerd kunstwerk voor aan de muur. Wat dacht je van een mooie stadsposter van jullie woonplaats? Of waar de plek gemarkeerd is waar de eerste kus plaatsvond? Ook erg leuk is een lijntekening of illustratie van jullie samen of een lijnportret van jullie (eerste) huis. Ontzettend persoonlijk en bijzonder!

4.    Sieraad met hartjes

Een gepersonaliseerde armband of ketting is onwijs romantisch. Je verrast je Valentijn hier absoluut mee. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jouw Valentijn niet zo van gepersonaliseerde producten houdt. In dat geval kan je alsnog mooie handgemaakte sieraden geven, maar dan met een andere romantische touch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sieraad met hartjes? Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende sieraden met hartjes:

5.    Valentijnsdag woonaccessoires

Accessoires zijn ook altijd een leuk cadeautje voor Valentijnsdag. Geef bijvoorbeeld dit brievenbuscadeautje met lieve thee, drie kaarsjes van Rustik Lys en een gouden schaaltje met amberblokje. Doe er een leuk boek bij en ze kan in alle rust genieten van me-time. Het gouden messing schaaltje in de vorm van een hart is ook los verkrijgbaar. Ideaal om een gepersonaliseerde armband of ketting op te leggen. Op zoek naar een andere originele woonaccessoire om te geven als Valentijnsdag cadeau? Bekijk eens dit bord met lippen, een bos droogbloemen of deze romantische J’adore mok!

Heb jij jouw valentijnscadeau voor haar gevonden?

Wil jij jouw Valentijn verrassen? Dan hopen we dat we je met dit artikel met leuke en originele Valentijnsdag cadeaus hebben geïnspireerd. Vergeet natuurlijk niet dat het gebaar en vooral jullie liefde telt en dat een ontbijtje op bed met een handgeschreven kaartje ook al meer dan genoeg is!

Wil je een leuk cadeaupakketje samenstellen, heb je vragen over gepersonaliseerde sieraden zoals een gepersonaliseerde ketting of armband of kunnen wij je op een andere manier helpen met het samenstellen van het leukste valentijnscadeau voor haar? Neem even contact op en we helpen je heel graag!

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Sieraden met naam

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef sieraden met naam! Gepersonaliseerde sieraden zijn dé trend van het moment. Of het nu gaat om een ketting

Lees verder »

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke