Mooi Jewels

Share Post:

Waarom een cadeaupakket geven?

De leukste cadeaupakketten op een rijtje! 

Een cadeaupakket geven is een ontzettend goed idee. Niet alleen hoef je zelf geen producten bij elkaar te zoeken, ook is het kopen van een samengesteld cadeaupakket bij ons maar liefst 20% goedkoper dan wanneer je alle producten los koopt. Je hebt binnen no-time een passend cadeau voor iedere gelegenheid en het cadeaupakket of brievenbuscadeautje wordt direct leuk voor je ingepakt. Als dat geen win-winsituatie is?! Ben jij op zoek naar een leuk brievenbuscadeautje of wil je een cadeaupakket geven? Lees dan gauw verder. In deze blog vertellen we je meer over unieke, handgemaakte en/of duurzame cadeaupakketten van MOOI! Jewels. 

Kraamcadeau pakket voor baby en mama

Wanneer er in jouw omgeving een baby wordt geboren, is het erg leuk om een passend kraamcadeau te geven. Geef een kraamcadeau pakket met unieke, handgemaakte en/of duurzame cadeautjes voor de baby. Kies bijvoorbeeld voor een neutraal kraamcadeau pakket met slofjes, hydrofiele doeken en een speendoekje. Dit cadeaupakket voor een meisje met slofjes, hydrofiele doeken en een schattige bijtring is ook een succes. En is er een baby onderweg? Dan is dit brievenbuscadeautje “Baby on the way” toch té leuk?!

Tip: voeg leuke babyhaarspeldjes of een babyhaarbandje toe aan het kraamcadeau pakket.

Cadeaupakket met woonaccessoires

Is je moeder, vriendin, zus, tante of een andere dierbare jarig? Of valt er misschien iets anders te vieren? Dan is een cadeaupakket geven wel op zijn plaats. Een cadeaupakket met woonaccessoires valt altijd in de smaak. Welke dame houdt er niet van om zo nu en dan het interieur een boost te geven? Kaarsen en kandelaars zorgen altijd voor een fijne sfeer in huis. Op zoek naar een stijlvol, uniek en duurzaam cadeaupakket om te geven? Dan is deze bruine cadeaubox met kaarsen misschien wel hét cadeau dat je zoekt. Andere leuke giftsets met woonaccessoires zijn ‘Cadeaubox Kaarsen Roze & Goud’ en ‘Cadeaubox Roze’.

Brievenbuscadeautjes voor iedere gelegenheid

Soms wil je even je dankbaarheid tonen, iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Dit kan ontzettend goed met een brievenbuscadeautje. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn omdat het brievenbuscadeautje hoe dan ook door de brievenbus past. Ideaal! Een brievenbuscadeautje mag dan wel klein zijn, maar het is een klein gebaar met een groot effect. Brievenbuscadeautje ‘Flowers’ en het pakketje genaamd ‘Roze & Goud’ zijn erg populair. Natuurlijk zijn er ook andere mooie producten verkrijgbaar bij MOOI! Jewels die door de brievenbus passen. Bekijk bijvoorbeeld eens diverse mooie sieraden.

Zelf een cadeaupakket samenstellen?

Wil jij een cadeaupakket geven maar zit het perfecte pakket er voor jou nog niet bij? Dan is zelf een cadeaupakket samenstellen natuurlijk ook mogelijk. Voeg andere producten toe aan bestaande boxen, laat ons een pakket op maat samenstellen of bestel allerlei losse producten om er een unieke cadeaubox van te maken. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te geven zodat de ontvanger zelf iets moois naar wens kan uitzoeken. 

Heb je vragen of kan je wel wat hulp gebruiken bij een cadeaupakket samenstellen? Neem contact met ons op en we staan heel graag voor je klaar!

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke