Mooi Jewels

Share Post:

Kindersieraden

Kindersieraden: welke sieraden zijn er en waar moet je op letten?

Sieraden staan ontzettend lief bij kinderen. Denk maar eens aan kleine oorbelletjes of aan een subtiel armbandje met een naam. Ook jonge meiden vinden het vanaf een bepaalde leeftijd leuk om hippe kindersieraden te dragen. Maar vanaf welke leeftijd is het eigenlijk ‘normaal’ om kinderen sieraden te laten dragen? En als jouw prinsesje sieraden wil dragen, voor welke ga je dan? Je leest er meer over in deze blog.

Vanaf welke leeftijd kindersieraden dragen?

Er zijn verschillende sieraden voor kinderen. Populair zijn oorbellen, armbandjes en kettinkjes. En we kennen allemaal dé ring met het lieveheersbeestje wel. In sommige culturen is het heel normaal om vlak na de geboorte al gaatjes te laten schieten voor oorbellen, terwijl dit voor anderen echt ontoelaatbaar is. Vanaf wanneer laat je kindersieraden toe? Er is geen specifieke leeftijd waarop kinderen sieraden mogen dragen. Wel raadt de consumentenbond sieraden voor kinderen onder de twee jaar af.

Kinderoorbellen

Er komt een moment dat je kleine meisje niet zo klein meer is en graag gaatjes wil laten schieten. Laat dit altijd doen bij een erkende juwelier en laat de zogenoemde zweerknopjes zitten totdat ze vervangen mogen worden. Vervang deze niet direct met zware, grote of lange oorbellen maar met roestvrijstalen, zilveren of gouden oorknopjes. Bekijk bijvoorbeeld eens deze lieve kinderoorbellen met bloemetjes. Ook erg leuk, zijn:

Kinderarmbandjes (met naam)

Een kinderarmbandje staat niet alleen heel vrolijk, het kan een outfit helemaal afmaken. Kinderarmbandjes worden afgeraden voor kinderen tot 3 jaar. Er zijn veel leuke kinderarmbandjes te verkrijgen bij MOOI! Jewels. Bekijk bijvoorbeeld eens dit leuke kinderarmbandje met houten kralen van My Bash. En wil je lekker opvallen? Dat doe je met dit knalroze armbandje. Wat ook hip én handig is, is een armband met naam. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en met gouden of zilveren accenten. Een armband met naam schaf je eenvoudig aan door de naam door te geven via de opmerkingen.

Kinderkettingen voor kinderen vanaf 3 jaar

Andere leuke sieraden voor kinderen, zijn kettingen. Kinderkettingen kunnen heel verfijnd zijn, maar ook grof en opvallend. Erg leuk zijn kinderkettingen met een grote hanger, bijvoorbeeld deze kinderketting met bloem. Ook erg lief zijn een elastische kinderketting met blaadjes, een stoere ketting met een raket, een kinderketting met een flosje of een vrolijke kinderketting met een donut.

Fan van een armband met naam? Dan vind je een ketting met naam vast ook heel leuk!

Moeder-dochter armbandjes: twinning is winning!

Wat nog leuker is dan kindersieraden? Moeder-dochter setjes! Wist je dat er ontzettend leuke moeder-kind sieraden zijn? Steel samen met je dochter de show met twinning armbanden. Jullie kunnen allebei hetzelfde armbandje dragen, wat staat voor jullie bijzondere band. Populair zijn deze twinning armbandjes met hartje en deze armbandjes met een letter.

Kindersieraden voor jongens

Sieraden alleen voor meisjes? Écht niet! Armbanden, kettingen en andere sieraden zijn ook heel gaaf voor jongens. Bekijk bijvoorbeeld eens deze gave kinderketting met een raket: lief en stoer tegelijkertijd! Ook een armband met naam, armband of ketting met houten kralen of een leren armband is leuk voor jongens.

Hulp nodig met het vinden van de juiste sieraden?

Naast kindersieraden zoals kinderarmbandjes, kinderkettingen en kinderoorbellen zijn er nog veel meer pareltjes verkrijgbaar bij MOOI! Jewels. Wil je graag de leukste sieraden combineren en weet je niet zo goed wat bij elkaar past? Of heb je nog andere vragen? Stel al je vragen gerust door contact met ons op te nemen: we helpen je graag verder.

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Sieraden met naam

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef sieraden met naam! Gepersonaliseerde sieraden zijn dé trend van het moment. Of het nu gaat om een ketting

Lees verder »

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke