Mooi Jewels

Share Post:

Sieraden met naam

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef sieraden met naam!

Gepersonaliseerde sieraden zijn dé trend van het moment. Of het nu gaat om een ketting met initialen of een armband met naam: personalisatie maakt sieraden uniek en speciaal. En een sieraad met naam is ook nog eens een uniek cadeau! Het is namelijk een product met een betekenis. Het is tastbaar en dus eigenlijk een draagbare herinnering. Geef iemand een armbandje met naam, een ketting met naam of een sieraad met één letter of meerdere initialen. In deze blog vertellen we je meer over verschillende gepersonaliseerde sieraden.

Gepersonaliseerde sieraden voor iedere gelegenheid

Er komt eigenlijk altijd wel een moment waarop je op zoek moet naar een uniek cadeau. Misschien heb je binnenkort wel een verjaardag van een dierbare, is er een kindje geboren binnen jouw vrienden- of kennissenkring of gaat iemand in jouw omgeving trouwen. Of misschien ben je wel op zoek naar een uniek cadeau voor jouw Valentijn of voor jezelf. Persoonlijke sieraden zijn een bijzonder cadeau voor iedere gelegenheid. Een mens heeft nooit te veel sieraden, het is altijd te combineren en de ontvanger denkt altijd aan jou bij het dragen van de gepersonaliseerde sieraden.

Een armbandje met naam

Een goed voorbeeld van een persoonlijk sieraad, is een zilveren of gouden armbandje met naam. Geef bijvoorbeeld je beste vriendin, zus of moeder een persoonlijke armband met naam of met alleen de eerste letter of de initialen. Hoe leuk is het als jouw bestie een armbandje met jouw naam draagt en jij een armbandje met haar naam?! Een armband met naam is ook een uniek cadeau voor een tijdens een kraambezoek. Geef de moeder een armband met de naam van haar pasgeboren baby: wedden dat ze ontroerd raakt van zo’n persoonlijk en bijzonder cadeau? Mooie unieke armbandjes met naam, zijn bijvoorbeeld:

Ketting met naam

Een ander bijzonder cadeau, is een ketting met naam. Heel persoonlijk en altijd een leuke toevoeging aan ieders sieradenassortiment. Geef een ketting met naam aan een vriendin of andere dierbare en je weet dat het in de smaak valt. En natuurlijk is een ketting met naam ook een uniek cadeau voor jezelf! Bekijk bijvoorbeeld eens deze ketting met 1 letter of dit kettinkje met 3 vierkante letters.

Tip: weet je niet welke gepersonaliseerde sieraden je moet kopen voor een ander? Geef een cadeaubon van MOOI! Jewels en laat een dierbare zelf een mooi persoonlijk sieraad uitkiezen dat perfect bij hem of haar past.

Gepersonaliseerde sieraden voor kinderen

Niet alleen voor volwassenen zijn persoonlijke sieraden een bijzonder cadeau. Je doet kinderen er ook absoluut een plezier mee. Is je neefje, nichtje of eigen kind jarig? Of wil je een kind zomaar verrassen? Bekijk dan eens de gepersonaliseerde sieraden voor kinderen. Hoe leuk is bijvoorbeeld deze kinderarmband met naam?

Een uniek cadeau voor jezelf

We kopen graag cadeautjes voor anderen. Wanneer iemand jarig is, gaat trouwen, is bevallen of bijvoorbeeld is geslaagd voor een opleiding of rijbewijs. Maar denk je weleens aan jezelf? Ook jij mag jezelf wel een keer verwennen met een leuk uniek cadeau! Koop een persoonlijk sieraad met je eigen naam of misschien wel met de naam of initialen van je kind(eren) of geliefde.

Meer weten over sieraden met naam?

Er zijn verschillende sieraden met naam verkrijgbaar bij MOOI! Jewels, maar het kan natuurlijk zijn dat degene die jij zoekt er nét niet tussen zit. Ben je op zoek naar een naamsieraad met meer letters? Of wil je meer informatie over een persoonlijk sieraad? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor je klaar.

Nieuwste artikelen

Bekijk meer artikelen

Gepersonaliseerde kettingen

Wat is een gepersonaliseerde ketting? Een gepersonaliseerde ketting, ook wel een persoonlijke ketting genoemd, is een halssieraad met daaraan letters. Dit kan één letter zijn,

Lees verder »
Chat openen
Hi! Leuk dat je er bent :D
Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!
Liefs Mayke